Σύμφωνα με την Κρητική ντοπιολαλιά, "αθός" σημαίνει ανθός. Και ο ανθός για εμάς συμβολίζει την δημιουργία, την εξέλιξη, την ολοκλήρωση.

Το εργαστήριο αθός διαθέτει άδεια παραγωγής καλλυντικών προιόντων από τον ΕΟΦ και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαικής Ένωσης με βάση το πρότυπο ISO 22716.

Στο εργαστήρι μας δημιουργούμε σαπούνια με την ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης, κρέμες με φυσικό μελισσοκέρι και εκχυλίσματα βοτάνων. Το βασικό συστατικό των προιόντων μας είναι το έξτρα παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας , ένα μέρος του οποίου προκύπτει από ιδιόκτητα ελαιόδεντρα. Συνεργαζόμαστε επίσης με τοπικούς παραγωγούς από τους οποίους προμηθευόμαστε βότανα, φρούτα, γάλα, μέλι και φυσικό μελισσοκέρι, υλικά απαραίτητα για την παραγωγή των προιόντων μας.

Η συλλογή και η επεξεργασία των πρώτων υλών μας γίνεται με φυσικές και ήπιες μηχανικές μεθόδους που δεν διαταράσσουν το οικοσύστημα. Πηγή έμπνευσης για εμάς το Κρητικό τοπίο που απαρτίζεται από διάφορα βότανα και καρποφόρα δέντρα, με την ελιά να επικρατεί, ενώ τα κρητικά προιόντα όπως το μέλι, το γάλα και φυσικά το ελαιόλαδο υπήρξαν αρωγός στην υλοποίηση της αρχικής μας σύλληψης. Ένας τόπος με έντονες επιρροές από πολλά μέρη του κόσμου μας οδηγεί σε πρωτόγνωρες και συνδυαστικές επιλογές που συμβάλλουν στην υγεία και χαρίζουν στιγμές απόλαυσης.

Όλα τα προιόντα μας παρασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στο εργαστήρι μας, στα Αγγελιανά Ρεθύμνου και σε μικρές ποσότητες ώστε να διασφαλίσουμε την εξαιρετική ποιότητα των τελικών προιόντων.

Επιθυμία μας είναι η προσωπική φροντίδα του ανθρώπου σε απόλυτη αρμονία με την φύση.